''Ne igraj na Engleze''

Dan žena u mostarskom Pozorištu: Damama ulaz besplatan

Adaptaciju i dramaturgiju predstave potpisuje Adnan Lugonić, scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka.
Kultura / Kazalište | 06. 03. 2019. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava "Ne igraj na Engleze" Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića, održat će se u petak, 8. ožujka, s početkom u 20 sati, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar.

Cijena ulaznice je 7 KM, sa popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM, dok je ulaza dame besplatan kao poklon Narodnog pozorišta Mostar za praznik 8. ožujak - Dan žena, priopćeno je.

Predstava ''Ne igraj na Engleze'' na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednoj od najvećih pošasti bh. društva – kockanju, odnosno ovisnosti o klađenju. To je i predstava o prijateljstvu, ljubavi i vjernosti. Tri prijatelja. Tri kladioničara. Tri suprotstavljena uloga. Jedna utakmica. I ta jedna utakmica bi trebala da riješi sve njihove probleme. I umjesto da ih riješi, ta utakmica će pokrenuti razgovor o svim problemima u njihovim međusobnim odnosima. A broj tih problema je daleko veći od tri i za njihovo rješavanje je potrebno puno više vremena nego što traje jedna utakmica, čak i sa sudačkom nadoknadom. Trojica prijatelja iz djetinjstva - Bule (Emir Sejfić), Paun (Ivan Skoko) i Piksi (Emir Spahić) kladili su se različito. Jedan sigurno dobiva. Možda ipak ne... Priča o svima nama koji se nadamo tom jednom dobitku kojim ćemo riješiti sve naše probleme.

Adaptaciju i dramaturgiju predstave potpisuje Adnan Lugonić, scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka.

 

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close