Publika oduševljena

Zota predstavio spot za pjesmu 'To desi se'

Kultura / Glazba | 15. 09. 2013. u 14:01 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Zoran Zota Filipović u petak večer je u ugodnom ambijentu pivnice 'Štefanijno šetalište' izvršio promociju novog spota za pjesmu pod nazivom 'To desi se'.

Publika, koje je bilo u znatnom broju oduševila se izvedbom ovog kantautora te ga je više puta nagradila velikim pljeskom. Sama pjesma 'To desi se' očarala je sve oni koji su je imali priliku čuti.

Naime, riječ je o ljubavnoj pjesmi koja govori o trenutku neizbježnog razlaza dvoje mladih, za koju je Filipović napisao tekst, glazbu i aranžman, a brojna publika je podržala ovu promociju i uživala u stihovima mostarskog kantautora. Inače, sve njegove pjesme se mogu naći u njegovom YouTube kanalu, a pravi različite žanrove pjesama.

Kaže kako su povratne informacije od publike da je autentičan. Istaknuo je da se prije nekih pet godina glazbom počeo baviti amaterski, ali da na inzistiranje okoline, prijatelja, u zadnjih godinu-dvije pokušava podići stvaralaštvo na višu razinu, te je to sam dokaz o njegovom uspjehu, ali i talentu kojeg posjeduje. Tako je spot za pjesmu 'To desi se' nazvao 'nešto ozbiljnijim' u odnosu na prethodne.

Također su nastupile i njegova kćer Žanina, te mlada Mostarka Anita Šunjić.

Kopirati
Drag cursor here to close