Zabava za fanove

Žestoki zvukovi odjekivali središtem Mostara

Kultura / Glazba | 16. 11. 2014. u 17:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obećani koncert bendova 'Consecration' (SRB) i 'Brainswitch' (BiH) koji je u petom mjesecu odgođen zbog poplava, održao se u subotu u OKC-u 'Abrašević'. Subotnji koncert otvorio je 'Brainswitch' koji je žestokim zvukom oduševio svoje fanove.

Inače, 'Brainswitch' radi na svom prvom albumu o kojem će uskoro biti više informacija. 'Consecration' je kultni beogradski bend koji se nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta, ponovno vratio u grad na Neretvi.

Bend koji u posljednjih nekoliko godina plijeni pozornost fantastičnim nastupima uživo i glazbom koja se najbolje može opisati kao putovanje sanjolikim krajolicima popraćeno eteričnim zvukovima s puno delaya, ovoga puta je predstavio novi album koji je izašao krajem 2013. – 'Univerzum Zna' (Geenger Records).

Naredni događaji u 'Abraševiću' su koncert 'Xover' project by Danilo MDC 21. studenog od 20 sati, zatim dan poslije od 21 sat slijedi pleksus beats by Midi Brigade. 28. studenog slijedi 'All that trap: Itsalmo - Dovla - Rime' od 20 sati, a posljednji događaj u ovom mjesecu je izložba 'Untilted' 29. studenog u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close