Veliki koncert

Željko Bebek nastupa u Posušju

Željko Bebek 12. kolovoza nastupa u PosušjuSve je počelo 2013. godine koncertom Zabranjenog pušenja.
Kultura / Glazba | 19. 07. 2019. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Bebek nastupit će pred publikom u Posušju 12. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja gdje se već sedmu godinu zaredom održavaju veliki koncertni rock spektakli.

Sve je počelo 2013. godine koncertom Zabranjenog pušenja, a nastavilo se dolaskom najvećih rock bendova od Opće opasnosti, Prljavog kazališta, Crvene jabuke, Teške industrije, Parnog valjka, Divljih jagoda.

Ovi koncerti već tradicionalno događaju se sredinom kolovoza, a obožava ih publika ne samo u Posušju nego i širom Hercegovine, Bosne i Dalmacije odakle dolazi na ovaj događaj koji je zadržao tradiciju i postao jedan od najznačajnijih i najmasovnijih u programu Posuškog lita, na kojem bude do deset tisuća ljudi.

Uz velike izvođače svake godine nastupali su i domaći bendovi Predgrađe i Sjena, a upravo će Sjena ove godine zagrijati publika kao predgrupa Željku Bebeku, koji svojim kao i hitovima Bijelog dugmeta jamči vrhunsku zabavu na posuškom glavnom trgu.

Kao i svih ranijih godina, zahvaljujući generalnom sponzoru tvrtki Planet d.o.o iz Posušja, ulaz je slobodan, a sve počinje u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close