Natjecanje

Započele prijave na audiciju za Prvi glas Bijelog polja

Kultura / Glazba | 13. 11. 2016. u 16:11 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 20.11. od 13 sati u Domu kulture u Potocima kod Mostara bit će organizirana audicija za 54. međunarodno natjecanje pjevača amatera BiH pod nazivom 'Prvi glas Bijelog polja - Mostar 2016.'

Svi zainteresirani s područja Mostara i HNŽ se trebaju prijaviti najdalje do 20. studenog u prostorije KUD-a 'Bijelo polje' u Potocima, odnosno u Dom kulture, a koji ispunjavaju uvjet da su starosne dobi od 16 do 40 godina. Prijave se mogu poslati i elektronskim putem [email protected].

Za sve informacije dostupan je i broj telefona 036 574 715. Moderator audicije će biti estradni umjetnik i potpredsjednik KUD-a Salem Sihirlić.

Kandidate će na audiciji pratiti orkestar 'Mostarski behari' pod vodstvom Enisa Sihirlića, dok će na finalnoj večeri orkestar upotpuniti članovi ansambla RTVBiH na čelu sa Ethemom Hreljom i voditeljem Enverom Šadinlijom.

Finalna večer festivala održat će se 11.12. od 18:30 sati u dvorani u Sjevernom logoru. Kandidatima koji prođu audiciju u finalnoj večeri pridružit će se kandidati koje će preporučiti kulturni centri gradova i općina iz BiH i zemalja okruženja. Generalni pokrovitelj festivala je AMUS.

Kopirati
Drag cursor here to close