Široki Brijeg

Vojko V: Koliko se sjećam, u Širokom je bilo jako dobro

''Najbolje meso zvuči primamljivo. Sushi u Širokom Brijegu usred ljeta zvuči sumnjivo, ali otvoren sam I za tu opciju'', odgovara u svom stilu.
Kultura / Glazba | 07. 07. 2022. u 18:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Street Food Fest ove godine održava se od 22. do 24. 7. na Festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu. Vrhunski izlagači, ukusna hrana, sjajna atmosfera i popularni glazbenici dovoljni su razlozi da ne zaobiđete ovaj jedinstveni festival u BiH.

Na festivalskoj pozornici nastupit će i Vojko V koji će otpjevati neke od svojih najpoznatijih hitova poput ''Ne Može'', ''Pasta Italiana'', ''Kako to?'', ''Zovi čovika'' i mnoge druge.

Kako je kazao silno se veseli koncertu u Širokom Brijegu te ističe kako je publika gdje god je nastupao ovo ljeto iznimno raspoložena s obzirom na to da su se stvari nakon dva ''pandemijska ljeta'' vratile u normalu.

Nedavno je predstavio i treći singl sa svog nadolazećeg albuma ''Dvojko'' pod nazivom ''TT33''.

''Publika nije baš najbolje prihvatila tu pjesmu, jedva je prešla 300.000 pregleda. Izgleda da emotivne pjesme o oružju nisu dobitna formula'', iskren je Vojko te je otkrio kad će album ugledati svjetlo dana te nada li se da će polučiti uspjeh prvog albuma koji je osvojio tri Porina.

''Izlazi do kraja jeseni, očekujem 10 Porina'', kaže splitski reper. Osvrnuo se i na to što trendingom u BiH i Hrvatskoj vladaju narodnjaci. Pitali smo ga, kako je on uspio zauzeti svoje mjesto na sceni I postati prepoznatljiv širom regije.

''Mislim da su za to zaslužni dobri spotovi'', jasan je Vojko.

Otkrio je i čiji rad mladih repera s područja Balkana mu se najviše sviđa.

''Od najnovijih: Crni Cerak su dobri, Cunami ima originalan način izvedbe'', kaže.

U svojim pjesmama Vojko je opjevao pastu, biftek, mortadelu, ćevape, a kaže da mu je najdraža njegova kuhinja. Pitali smo ga i što će kušati na Street Food Festu te otkrili da naši izlagači rade burgere od najboljeg mesa.

''Najbolje meso zvuči primamljivo. Sushi u Širokom Brijegu usred ljeta zvuči sumnjivo, ali otvoren sam I za tu opciju'', odgovara u svom stilu te se osvrnuo na ranije nastupe u Širokom Brijegu.

''Bio sam jednom s Dječacima i jednom solo na WHF-u. Koliko se sjećam bilo je skroz dobro'', kaže Vojko koji ovog ljeta nastupa još u Brčkom, Nikšiću, Banja Luci, Divčibarama i Dublinu.

Podsjećamo, ulaz ne festival je besplatan za sve posjetitelje, a uz Vojku nastupaju Neno Belan, Jozo Mikulić i Ultrazvuk band.

Za najukusnije zalogaje ove godine bit će zaslužni Reshetka International, Hajdučke Vrleti, Von Herzog, Profa23 Asian Food, Food Bar Guloso, Kodiak burger&steak, Restoran Domano / Hotel Park, Shankly’s Pub i Marshall’s Gelato.

Kopirati
Drag cursor here to close