FEMUS 2018

Vatromet dobre glazbe i zabave u Stocu

Orkestri koji su sudjelovali u promenadi ulicama grada, stolačli Gosti iz Đenovića, Vrboskog, Stona, Jajca, Travnika, Kaknja dolazili su, izvodeći svjetske hitove, iz raznih pravaca da bi se spojili u centralnom dijelu grada gdje su ih pljeskom doč
Kultura / Glazba | 04. 07. 2018. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda Stolac je bio grad dobrih vibracija, pozitivne energije, dobre glazbe i mladosti.

Četvrti u nizu ovogodišnji FEMUS u organizaciji Gradskog Orkestra Stolac a pod generalnim pokroviteljstvom USAID-a i IOM-a podario je prvog dana festivala veličanstveni koncert mješovitog orkestra Ginazije Jovan Dučić iz Trebinja i stolačkih glazbenika, koji su svojim repertoarom oduševili više od 500 prisutnih. Bio je to uvod u drugi dan koji je donio „vatromet“ dobre glazbe i zabave.

Orkestri koji su sudjelovali u promenadi ulicama grada, stolačli Gosti iz Đenovića, Vrboskog, Stona, Jajca, Travnika, Kaknja dolazili su, izvodeći svjetske hitove, iz raznih pravaca  da bi se spojili u centralnom dijelu grada gdje su ih pljeskom dočekali građani i njihovi domaćini.

Cjelovečernji koncert počeo je programom Gradskog Orkestra iz Stovca , a onda su redom svoje programe izveli gosti, koje je stolačka publika otvorenog srca prihvatila i nagrađivala dugotrajnim pljeskom.

Zabavu koja je trajala do kasno u noć završio je trebinjski orkestar „Degustatori „ koji je svojom izvedbom popularnog repertoara držao raspoloženje na vrhuncu.

''Stolački gosti, koji su obišli neke od kulturno povijesnih spomenika,će ponijeti u svoje gradove lijepe uspomene na ovaj grad, nova i stara prijateljstva uz obećanje da se vidimo i slijedeće godine'', poručili su organizatori.


Kopirati
Drag cursor here to close