Ulaznice

Ulaznicu za koncert Amela Ćurića u Mostaru su dobili....

Kultura / Glazba | 25. 08. 2015. u 14:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednik X Factor Adrije Amel Ćurić najavio je spektakularni koncert u Mostaru na stadionu Sjeverni logor 28. kolovoza.

Ranije je Ćurić rekao kako je dolazak u Mostar njegova velika želja i kako želi u Mostaru napraviti ogroman show za sve njegove prijatelje.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 7 KM na info pultu Mepas malla, caffeu 'Publika', u caffeu 'Garfield' i Pizza caffe baru 'Niđe veze'. Na dan koncerta ulaznica iznosi 10 KM.

Ovom prigodom Bljesak.info je nagradio pet čitatelja sa po jednom ulaznicom za ovaj koncert. Ulaznice su osvojili: Sanja Brekalo, Dali Lasić, Iva Stojčić, Aner Ljubović i Neira Šetka. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Za jedinstvenost ovog showa pobrinuli su se i organizatori jer će jedna osoba dobiti priliku da bude s Amelom na sceni i da 5 minuta iskoristi kako bi napravio ili napravila nešto posebno! Na adresu [email protected] mogu se prijaviti baš svi, ali moraju napisati originalan način kako bi iskoristili svojih pet minuta sa Amelom pred mnogobrojnom publikom.

Kopirati
Drag cursor here to close