Nagradna igra

Ulaznice za koncert benda Lačni Franz u Mostaru dobili su....

Kultura / Glazba | 16. 04. 2015. u 09:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu turneje po gradovima BiH, bend 'Lačni Franz' dolazi i u Mostar. Poslije serije koncerata u Sloveniji, u Hrvatskoj i u Srbiji, vesele se koncertima u BiH.

Njihov nastup u Mostaru će biti 18. travnja u OKC 'Abrašević' od 21:30 sati. Za mostarski koncert, karte u pretprodaji možete kupiti u OKC 'Abrašević', te u kiosku na Rondou po cijeni od 8 KM.

U suradnji sa organizatorom koncerta Panta Rhei - kuća muzike i zabave, Bljesak.info je nagradio 10 čitatelja sa po jednom ulaznicom za mostarski koncert ovog benda.

Svoju besplatnu ulaznicu su dobili: Armin Batlak, Mili Guzin, Igor Šunjić, Amela Selimić, Lamia Peco, Dina Opardija, Darko Mandić, Ivana Šaravanjam Goran Puhalo i Ivan Kuprešaković. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

'Lačni Franz' i BiH imaju posebnu ljubavnu vezu još iz osamdesetih godina, zbog prijateljstva sa Akademijom scenskih umjetnosti u Sarajevu s Purivatrom i Mujketom, sa Top listom nadreealista, zbog suradnje sa Indexima, Dugmetom, s grupom Kongres i kasnije poslije njihove tragične nesreće u Mostaru, s Crvenom Jabukom, pa s Vajtom, pokojnim Kemicom, a danas sa Dubiozom i Emirom Bukovicom.

Kopirati
Drag cursor here to close