Pobjednici Eurosonga

Ukrajinska senzacija KALUSH Orchestra, prvi koncert imat će u Hrvatskoj idućeg vikenda na Sea Star festivalu!

Osim KALUSHA u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska glazbenica koja je proteklih mjeseci sa svojom pjesmom ''In Corpore Sano'' postala najtraženije ime regije.
Kultura / Glazba | 20. 05. 2022. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetska senzacija, pobjednici Eurosonga, ukrajinska rap grupa KALUSH Orchestra novi su headlineri Sea Star festivala! Bend o kojem priča apsolutno cijela planeta, nakon premoćnog trijumfa u Torinu, svoj prvi koncert imat će upravo u Hrvatskoj, na prvom velikom festivalu u toj zemlji nakon dvije godine! Ova globalna ekskluziva zbog koje će sve oči svijeta biti uprte u Umag dobivena je zahvaljujući ogromnom ugledu Exita, čiji tim stoji iza organizacije događaja i koji s agencijom koja zastupa Kalush ima višegodišnju saradnju.

Osim KALUSHA u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska glazbenica koja je proteklih mjeseci sa svojom pjesmom ''In Corpore Sano'' postala najtraženije ime regije. Čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Eurosonga potvrda je velike podrške i ljubavi koju dobiva od Hrvatske. Upravo na Sea Star festivalu u Umagu ova talentirana umjetnica održat će svoj prvi koncert kao Konstrakta!

Uz njih dvoje fantastičan line up u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja činit će jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, te Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa i mnogi drugi.

Ukrajinski KALUSH Orchestra osvojili su svijet nedavnom pobjedom u finalu Eurovisiona pjesmom ''Stefania'', koju je Oleh Psiuk, reper i frontman bend posvetio svojoj majci. Ogroman je to trijumf grupe i pjesme koja je proteklih mjeseci dobila novo, šire značenje u ljubavi prema domovini. KALUSH u Ukrajini smatraju nacionalnim herojima, jer su, uz dozvolu tamošnje vlade, promotivnu turneju uoči Eurovisiona posvetili borbi za mirno okončavanje sukoba i pomoći izbjeglicama, dok je sam Psiuk volonter u humanitarnoj organizaciji De ty (Gdje si?). KALUSH su osnovani 2019. kao hip hop trio, ali  proširenjem broja članova brzo mijenjaju ime u KALUSH Orchestra. Specifični po miksu rapa s tradicionalnim ukrajinskim melodijama grupa je dosad bila nevjerojatno kreativna i aktivna objavivši dva albuma i čak 26 singlova!

U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 79KM, koja će na snazi biti do petka, 20. svibnja do kraja dana nakon čega im cijena skače na 102KM. Osim njih u ponudi su dnevne ulaznice po cijeni od 47KM te VIP Gold po 210 KM.

Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine

Kopirati
Drag cursor here to close