Grupa Ocean

U najjačem sastavu promoviraju svoj dupli album Kad me pogledaš

Splitska grupa Ocean će u klubu Vanilla 20.12. nastupiti u najjačoj postavi i predstaviti svoj hvaljeni album u punoj vokalnoj i instrumentalnoj postavi od ukupno 9 članova.
Kultura / Glazba | 17. 12. 2019. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: OCEAN - ŽIVOT BEZ TEBE

Nakon niza uspješnih festivalskih i promotivnih tv nastupa splitska pop grupa OCEAN nastupom u splitskom klubu Vanilla 20. prosinca otvara početak koncertne turneje na kojoj predstavlja svoj izvrstan dupli album ''KAD ME POGLEDAŠ''.

Na njemu je uz brojna gostovanja ponajboljih splitskih glazbenika grupa ugostila i nekoliko svjetski priznatih producenata poput Petera Dowseta (Abey Road Institute), Sefi Carmel (Rod Stewart, BB King ), Phila Andersona (Power studios), Andres Mayo, Will Borza i dr…

Grupa Ocean serijom koncerata uživo predstavlja album objavljen početkom lipnja 2019. s nizom radiofoničnih singlova koji se godinama nalaze u samom vrhu hrvatskih top ljestvica.

Video: Najava splitske pop grupa OCEAN u klubu Vanilla

''KAD ME POGLEDAŠ'' predstavlja jedan je od ponajboljih nezavisnih pop albuma 2019. godine koji je bend objavio pod vlastitom etiketom (Mosquito records) i na kojem se nalazi niz nadahnutih pjesama snažnog i emotivnog autorskog rukopisa te zahtjevnih vokalnih izvedbi Stjepana Radića, Marice Vilibić i Gordana Bulića.

Album je nominiran i za ovogodišnju nagradu PORIN u nekoliko kategorija od strane izdavača Mosquito records iz Splita.

OCEAN 

U grupi kao u nekoj vrhunskoj klapi gotovo svi lijepo pjevaju pa se na pjesmama često izmjenjuju glavni i prateći vokali što uglavnom ovisi o aranžmanu, žanru i načinu na koji pjesmu treba izvesti. Takav pristup vrlo često zbunjuje glazbene urednike i fanove ali pjesmama donosi potrebnu svježinu.

Grupa će tako u klubu Vanilla 20.12. nastupiti u najjačoj postavi i predstaviti svoj hvaljeni album u punoj vokalnoj i instrumentalnoj postavi od ukupno 9 članova.

Svi koji vole pravi urbani dalmatinski pop-rock ovdje će doći na svoje i uživati u izvrsnim pjesmama koje autorski i producentski potpisuje Dino Pleština i hvaljenim vokalnim izvedbama Stjepana Radića, Marice Vilibić i Gordana Bulića. Za ljubitelje dobre pisme i izvrsnih izvedbi ovo je koncert koji se ne propušta.

Grupu sačinjavaju iskusni splitski glazbenici:

Dino Pleština – autor & acc. gitara
Stjepan Radić – lead vokal
Marica Vilibić – lead vokal & violina
Gordan Bulić – lea vokal & gitara
Željko Georges Fržop – klavijature
Karlo Mihaljević – bas
Kristijan Mihaljević – El. gitara
Vice Pavlov – saxofon
Siniša Ivelić – bubanj

Kopirati
Drag cursor here to close