ČapljinaFest

U Čapljini 17. put zaredom održan Festival duhovne glazbe

''Na ovom festu smo zajedno da slavimo Boga i uživamo uz lijepu pjesmu'', kazao nam je fra Mile Vlašić.
Kultura / Glazba | 17. 11. 2017. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedamnaesti po redu ''Čapljina fest'' - festival duhovne glazbe, održan je u prostorijama Kina ''Mogorjelo'' u Čapljini.

Na ovom festivalu nastupili su Anarhiv duo, ženska klapa ''Lira'', ženska klapa ''Travertin'', Adeo bend i Gabrijela Grmača.

Posebnost Čapljina Festa, u odnosu na druge slične festivale, leži u činjenici da se sve pjesme izvode uživo, te da festival nije natjecateljskog duha.

Festival duhovne glazbe 2001. godine započeli su članovi Franjevačke mladeži Čapljina sa svojim prijateljima u kojem je do sada sudjelovalo preko 300 mladih glazbenika.

''Želimo da nam Čapljina fest bude uvijek istinska radost, da bude uvijek iz srca i sa srcem. Ovo je 17. po redu Čapljina fest u kojemu smo svi kao jedna velika glazbena obitelj sa svih strana svijeta. Na ovom festu smo zajedno da slavimo Boga i uživamo uz lijepu pjesmu'', kazao nam je fra Mile Vlašić.

Ovogodišnji festival, kojim se ujedno obilježio završetak proslave 100. obljetnice župe svetog Franje Asiškog, po izvedbama je nadmašio očekivanja publike, koja su uživala u duhovnim pjesmama.

Kopirati
Drag cursor here to close