Mostar

Tematski koncert Mostar Rock School

Kultura / Glazba | 30. 05. 2017. u 10:36 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stigli smo do petog, ujedno i posljednjeg session kruga i tematskih koncerata u programskoj 2016/2017 Mostar Rock School godini.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

U četvrtak 1.6.2017., u atriju Muzičkog centra 'Pavarotti' s početkom u 20:30 sati, bit će predstavljeni rezultati petog tematskog 40-dnevnog ciklusa u kojem će sudjelovati više od 50 izvođača i autora.

Formirano je 12 bendova klasičnih formacija, a zadata tema je "Blues Rock". Izvodit će se obrade poznatih 'Blues Rock' hitova, ali i autorska djela kreirana u ovom ciklusu.

''Pozivamo sve poštivatelje dobre glazbe da nam se pridruže i da se zajedno sa nama prisjete nekih od najvećih hitova 'Blues Rock' glazbe. Ulaz je slobodan, a zagarantirana zabava koju ne želite propustiti, počinje na vrijeme, u 20:30 sati. Vidimo se u četvrtak, u atriju Muzičkog centra 'Pavarotti''', poručeno je iz Mostar Rock School.

Kopirati
Drag cursor here to close