Najava koncerta

Stjepan Hauser: Uvijek nam je lijepo u BiH, ja sam tu kao doma

Kultura / Glazba | 14. 08. 2014. u 09:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za koncert 2Cellosa koji večeras nastupaju na ljetnoj pozornici u Mostaru (Kantarevcu) u prodaji su do 19 sati u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci, te u Caramel bar-u Park&Shop-a u Međugorju.

Od 19 sati  će se prodavati na ulazu u Kantarevac po cijenama 25 KM za tribine, te 35 i 45 KM za VIP, kojih je ostalo još malo.

Stjepan i Luka u hotel Mepas stižu oko 14 sati.Nakon ručka, zakazano je druženje s novinarima od 16 sati u konferencijskoj dvorani "Queen"hotela Mepas.

- Mi nikad ne znamo što nas čeka na koncertu, uvijek je to spontano, sami sebe iznenadimo. Uvijek želimo nešto što se nije dogodilo na prijašnjem koncertu ili što se neće dogoditi kasnije. Svaki koncert ima neke svoje posebnosti, a najvažnije je to da atmosfera bude dobra, da se mi stopimo s publikom, da bude kemije između publike i izvođača jer to je nama jako bitan faktor. Publika igra jednako važnu ulogu na našem koncertu kao i mi sami, kazao je Stjepah Hauser, koji je po majci Bosanac, stoga se u BIH osjeća kao doma.

- Uvijek nam je lijepo u BiH, ja sam tu kao doma. Moja mama je iz Bosne, rođena je u Kaknju, moj djed je iz Bosne, tako da sam ja ovdje Bosanac. Ljudi su divni, odlična hrana i uvijek se jedva čekamo vratiti. Uvijek nam tu bude super".

Koncertni spektakl ove svjetske violončelističke atrakcije počinje večeras u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close