Hvala Mostaru

Stefanovski: Hvala vam za večeras, ali i za kišni koncert od prije tri godine

Kultura / Glazba | 18. 07. 2014. u 23:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru 12. Mostar blues i rock festivala pred publiku na SC 'Kantarevac' izašli su 'Texas flood' iz Srbije, zatim Vlatko Stefanovski trio iz Makedonije, te kao zvijezde večeri Eric Sardinas and big motor iz SAD-a.

Za prva dva izvođača ovo nije bio prvi susret s mostarskom publikom, te su u svom poznatom stilu rasplesali publiku. Stefanovski se prisjetio koncerta od prije tri godine kada je nastupio u akustičnoj verziji i kada je padala kiša, a vjerna publika je ostala do kraja i uživala u ponuđenom programu.

Nakon tri godine ponovno je zahvalio predivnoj publici u Mostaru, te je rekao kako je ovogodišnji nastup na ovom festivalu u električnoj verziji i da će trio dati sve od sebe i još jedan plus kao znak zahvale.

Ono što je rekao, to je i uradio. Energičan nastup od samog početka, pa sve do kraja kao virtuoz na gitari oduševio je sve prisutne. Svoj nastup završio je pjesmom 'Kao kakao'.

Žestokim ritmom noć je nastavljena uz Erica Sardinasa koji je ubrzao ritam i rasplesao publiku na 'Kantarevcu'. Posljednje večeri festivala, u subotu od 21 sat nastupit će 'Switch' iz BiH, zatim 'Atomsko sklonište' iz Hrvatske, te gosti iz SAD 'Tito & tarantula'.

Kopirati
Drag cursor here to close