Svaka čast!

Savršen spoj Ive Jurića i Darije Ramljak u coveru pjesme ''You are the reason''

Spot je snimljen u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a za savršene kadrove zaslužni su Igor Soldo i Anthony Zubac.
Kultura / Glazba | 08. 03. 2021. u 13:20 Bljesak.info
You are the reason - Darija Ramljak & Ivo Jurić (acoustic cover)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski glazbenik Ivo Jurić i mlada glazbena diva iz Međugorja Darija Ramljak objavili su cover pjesme ''You are the reason'' Caluma Scotta i Leone Lewis.

Jurić i Ramljak nisu krili koliko su ponosni na ovaj projekt.

''Bila mi je iznimna čast pjevati sa Darijom. Takav vokal i takva karizma se rijetko rađaju'', poručio je mostarski glazbenik.
''Hvala svima koji su bili dio ovoga! Bila mi je velika čast'', napisala je Darija.

Audio mix i master glazbe za ovaj video, radio je sam Ivo.

Pjesma koja je izvukla najbolje

U razgovoru za Bljesak.info Ivo Jurić je rekao kako je u zadnjih nekoliko mjeseci, uz pomoć mentora Josipa Vukoje - Joce savladao tehnike snimanja i produciranja.

''Svladao sam te tehnike bar u tolikoj mjeri da mogu sam raditi neke svoje pjesme i covere. Audio produkciju (gitara,klavir, mix master) sam radio sam. Kod kolege Mirana Rotima (energy productions) koji ima sjajan studio smo snimali vokale... hvala mu od srca'', rekao je Ivo. Kako je došlo do suradnje s ovom talentiranom glazbenicom, kaže Ivo, ona mu je bila prva želja za suradnju, jer je izniman vokal.

''Darija je jedan izuzetan karizmatičan vokal i ona mi je bila prva na spisku za suradnju. Nazvao sam je, prihvatila je suradnju i dogovorili smo se obraditi You are te reason. Nekako sam čuo da bi ona razvalila tu pjesmu baš, a meni je trebao neki izazov... neka pjesma koja bi izvukla iz mene neku interpretaciju da sam sebe iznenadim. Točno to sam i postigao... slušajući Dariju kako pjeva bilo je kao da sam završio neki brzi tečaj pjevanja haha... puno sam toga naučio i hvala Dariji još jednom puno'', kaže Ivo.

Ivina i Igorova priča

Za video je zaslužan njegov prijatelj i kako kaže, budući as u svijetu video produkcije Igor Soldo, uz pomoć i asistenciju već velikog profesionalca i znalca Anthonya Zubca.

''Ivina i moja priča se isprepliće na milijun načina već zadnjih 15 godina. Od samih početaka kad je bio direktno zaslužan što se danas bavim glazbom pa do danas kad mi ukazuje povjerenje da mu radim video produkciju za njegove obrade, a uskoro i neke autorske stvari. Ovaj put je bilo posebno, imao sam dva vokalna giganta ispred sebe koji su ispunili veliku dvoranu HD Kosača svojim glasovima'', napisao je na Facebooku Soldo.

''Osjećao sam se kao ponosni mostarac kad su se iz Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača sjetili da sam ja "Draganovo dijete" te da sam ostavio srce i dušu bezbroj puta na toj pozornici pod palicom maestra Dragana Filipovića. Nesebično i velikodušno su nam dali cijelu dvoranu na korištenje, rasvjetu i svu pomoć koja nam je trebala da spot ovako izgleda. Hvala 'Ples na oblacima' za dodatno dočaranu atmosferu s dim mašinom'', kaže Jurić zahvaljujući na prostoru koji su dobili i svima koji su surađivali na snimanju.

''Pregledi, broj pozitivnih komentara, like-ova, share-ova samo pokazuje da su ljudi prepoznali trud i hvala im od srca na tome'', kaže Ivo.

Nova pjesma u najavi

No Ivo nije odustao od snimanja svojih pjesama.

''Ja trenutno radim 100 na sat. Dovršio sam nekoliko svojih pjesama. Sljedeći mjesec izlazi moja nova pjesma s potpisom velikog razvikanog hrvatskog autora Marka Tomasovića. Snimamo spot u Zagrebu, a leđa će mi čuvati moji prijatelji iz grupe Sinergija na video spotu. Pjesma će izaći pod Menartom kao izdavačem'', kaže Ivo, dodajući:

''Prije toga pripremamo autorsku pjesmu Iggy i ja radnog naslova Sviraj brate. Kombinacija rap-a i akustike s tekstom koji svakoga će pogoditi u glavu ili gdje treba haha...'', rekao je Ivo kroz smijeh, navodeći da i s drugim kolegama,koji žele da snimaju nešto i pokažu svoju originalnost, radi covere

''Teška su vremena, luda, bez presedana, ali vrijeme ide bilo ono ludo ili ne. Život je sada, borimo se i radimo koliko možemo svi... pomozi kome možeš i živi najbolje što možeš, nek nam je sretno svima'', poručuje ovaj talentirani Mostarac.

Kopirati
Drag cursor here to close