Koncert

Splitski bend na turneji u BiH: Justin's Johnson će svirati i u Mostaru

Kultura / Glazba | 21. 04. 2016. u 14:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Justin’s Johnson' je swing-punk bend iz Splita, osnovan 2001. godine kao produkt suradnje dva mlada glazbenika i prijatelja, vokala, gitarista i autora pjesama, Mira Alača i tadašnjeg bubnjara.

Preostali članovi 'Justinsa' pojavili su se tijekom godina, redovito i mijenjali, a današnju postavu još čine: Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević i najnovije osvježenje, bubnjar iz Perugie, Cyro Gastone.

Preko 300 održanih koncerata do sada odveli su bend i van granica Hrvatske. Bilježe i zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima se nalazi i Exit.

Nakon prvog demo materijala, 2013. godine bend izdaje svoj prvi službeni studijski album 'Na krivom mjestu u pravo vrijeme' koji je pobrao jako dobre kritike. 'Justinsi' iza sebe imaju i vrlo uspješnu live turneju na kojoj su promovirali snimljeni materijal, kao i pjesme na engleskom sa svog prvog demo albuma.

2014. godine bend potpisuje ugovor s Croatia Records diskografskom kućom. U ovom trenutku splitska šestorka privodi kraju svoj treći album i krenuli su na 'All In' turneju po regiji. Krajem mjeseca nakon dugo vremena su ponovno na četverodnevnoj turneji u Bosni i Hercegovini.

Ovaj bend će nastupiti u Mostaru 29.4. u prostoru OKC 'Abrašević' s početkom od 22 sata. Cijena ulaznice je 5 KM, a moći će se nabaviti u 'Abraševiću' na dan koncerta.

Kopirati
Drag cursor here to close