Latif Moćević

"Skice za pjesmu o tebi" putuju Bosnom i Hercegovinom

Kultura / Glazba | 08. 07. 2016. u 10:30 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon objavljivanja albuma "Skice za pjesmu o tebi" Latif Moćević kreće na turneju. Prvi koncert je u Visokom 12. srpnja 2016. u okviru manifestacije "Visočko ljeto" nakon kojeg slijede koncerti u Mostaru (15.7.) i Konjicu (22.7.).

Tijekom održavanja koncerata moći ćete proći kroz više glazbenih svjetova kao što je pop, operetic pop, klasika,ali i sevdah, navode organizatori koncerta.

Vrhunska produkcija koju potpisuje agencija "Produkcija", bend kojeg čine sjajni mladi instrumentalisti samo su odličan pokazatelj da će publika doživjeti ugođaj kakav do sada nije bio na koncertima.

Latif Moćević je nakon izdavanja albuma objavio još nekoliko video spotova za pjesme sa albuma. Pjesma "Dobro" koja je bila kao najavni singl, broji sve više pregleda na društvenim mrežama.

"Bit će ovo jedinstvena prilika da publika bude dio skica za pjesme koje ćemo izvoditi tijekom turneje. Naravno, sa svojim bendom, planiram obići cijelu BiH, ali i regiju, jer ove "Skice za pjesmu o tebi" treba da čuju svi, prvenstveno jer ovo prvi višežanrovski album u Bosni i Hercegovini'', rekao je Moćević.

Kopirati
Drag cursor here to close