OKC Abrašević

Sjajni makedonski Funk Shui stiže u Mostar

Grupa Funk Shui je zaslužna za energične nastupe i atmosferu za pamćenje.
Kultura / Glazba | 20. 05. 2022. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pregršt dobre glazbe i zaraznih tonova očekuje vas u subotu, 21.5. s početkom  u 21:00 h. Ne propustite koncert grupe Funk Shui u Mostaru!

Klub K19 u OKC Abraševiću ugostit će sjajni makedonski bend FUNK SHUI, pravu glazbenu poslasticu koja vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Grupa Funk Shui je zaslužna za energične nastupe i atmosferu za pamćenje.

''Funk Shui je glazbena grupa koja djeluje već 12 godina. Na zajedničkom putu vodi nas želja za eksperimentiranjem u zvuku. U stalnoj smo potrazi za originalnim i kreativnim načinima izražavanja kroz glazbu, i to radimo predano i iskreno. Mislimo da je to ono što publika čije simpatije uspijevamo dobiti, kod nas prepoznaje'', kazali su članovi.

Dodaju kako će ''mostarska publika moći će uživati u našim poznatim singlovima, kao što su npr. METEORI – koji je proglašen singlom godine 2020., od strane regionalne publike glazbenog portala ''Balkanrock'' ali i nečemu novom što pripremamo''.

''Publika će moći čuti spoj raznih glazbenih stilova poput jazz-a, rap-a, indie pop-a i rock-a. Međutim, mi smo zaista neopterećeni stilovima, i sloboda u skladanju i pisanju tekstova je nešto što je posebno za naš rad. Pri pisanju pjesama, u fokus stavljamo naše osobne misli, stavove, osjećaje'', kazali su iz benda.

Grupa iza sebe ima tri albuma: ''Aether'' (2012.),''R.E.M.'' (2015.), i EP ''Impuls'' (2018.). Nastupali su na festivalima MENT Ljubljana, PIN Music Conference, Athens Music Week, Eurosonic ESNS, Mondo.NYC, i Sound City u Liverpool-u.

Osim singla Meteori, poznati su i ''Ne Vreme (НЕ ВРЕМЕ)'' te ''Veter (ВЕТЕР)''.

Kopirati
Drag cursor here to close