Rad

Sassja predstavlja novi singl

Kultura / Glazba | 17. 09. 2016. u 12:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon bogatog koncertnog ljeta po cijeloj regiji, energična Sassja nastavlja s diskografskim radom i predstavlja novi, malo laganiji singl 'Ništa'!

I na ovom singlu surađivala je sa stalnim suradnikom, slovenskim reggae/dub producentom – Kantrimanom, na čiji im se poziv pridružio renomirani violinista i koncert majstor Simfonijskog orkestra RTV Slovenija, Benjamin Ziervogelom.

Pogledajte spot i poslušajte kako zvuči kad Sassja kaže 'Ništa' premijerno na MTV kanalu u ponedjeljak, 19. rujna, u 20 sati.

"Kantriman mi je poslao prvu verziju glazbe i nekoliko mjeseci sam samo u njoj uživala, bez da išta pišem. Čini mi se da je ovo najljepši instrumental koji je napravio do sada. Tekst se sam napisao nakon tolikog ponavljanja instrumentala, a otkako je Benjamin Ziervogel odsvirao i violine, jedva sam čekala da snimimo spot i da je i vi konačno čujete.

Inače sam jako samokritična i uvijek bih još nešto popravljala i u glazbi i tekstu, ali ovom sam pjesmom potpuno zadovoljna. Dok sam je pisala znala sam kako spot treba izgledati, pa sam s gotovom pjesmom imala i gotov scenario. Snimala sam ga s dugogodišnjim prijateljima u Tuzli, na domaćem terenu i prezadovoljna sam onim što smo napravili. Hvala vam ekipa što ste odlični!"

Spot je sniman u Sassjinom rodnom gradu – Tuzli, a režiju, osim nje, potpisuje Jasmin Jatić, dok se za scenografiju i šminku pobrinula Mirela H. Mustafić. Singl 'Ništa' Sassja izdaje za diskografsku kuću Menart, baš kao i novi album na kojem trenutno radi, navodi se iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close