Klub 27

Rock škola Mostar vas poziva na koncertnu prezentaciju Ljetne Rock škole 2022. godine

Program Summer Rock School traje dva mjeseca u ljetnom periodu, a namijenjen je za sve one koji žele razvijati svoje glazbene vještine tijekom ljetnih mjeseci.
Kultura / Glazba | 26. 07. 2022. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 27.7. u Klubu 27, u atriju Muzičkog centra Pavarotti, polaznici Rock škole održat će koncertnu prezentaciju programa Ljetne Rock škole, s početkom u 21:00 sati. Na repertoaru će se naći poznati hitovi izvođača Guns'n'Roses, Red Hot Chilli Peppers, Pink Floyd, Hans Zimmer, Ennio Morricone, Dolly Parton, Bijelo Dugme...

Program Summer Rock School traje dva mjeseca u ljetnom periodu, a namijenjen je za sve one koji žele razvijati svoje glazbene vještine tijekom ljetnih mjeseci.

U sklopu ovog programa, tim predavača Rock škole uveo je novitete u nastavu. Polaznici su sudjelovali u različitim programima fokusiranima na grupnoj nastavi te osmišljenima drukčije od redovne nastave u programskoj školskoj godini.

Kroz Acoustic Session program polaznici su spremali obrade poznatih pjesama na akustičnim žičanim i gudačkim instrumentima te klaviru. Program Drum'n'Bass predstavit će nam zanimljivu simbiozu ovih nerazdvojnih instrumenata – bass gitare, kontrabasa i bubnjeva.

MoRS Voice Art je program zborskog pjevanja kojeg čine polaznici ljetne rock škole, a koji će nam se predstaviti uz elektronsku glazbenu pratnju. Kroz ovaj program polaznici su na zanimljiv višeglasan način obrađivali poznate domaće i strane hitove.

Predstavit će nam se i session bend polaznika ljetne rock škole sa svojim autorskim pjesmama, na kojima su radili protekla dva mjeseca, uz mentorstvo band coach-a Rock škole.

Uz sastave programa Ljetne Rock škole, nastupit će i nekoliko bendova ''Off programa'' sa svojim autorskim pjesmama i obradama. Bendovi su nastali samoinicijativno, a čine ih polaznici Rock škole Mostar.

Ulaz je slobodan, a organizatori vam poručuju: ''Provedite ljetnu večer uz koncert naših odličnih polaznika Ljetne Rock škole''.

Kopirati
Drag cursor here to close