u crno žutim dresovima

Rock škola Mostar i Dubioza kolektiv sutra istrčavaju na stadion Kantarevac

Kultura / Glazba | 29. 12. 2015. u 10:11 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se istovara oprema, postavljaju razglas i rasvjeta, i uštimavaju završni detalji za prednovogodišnji rock spektakl. Dubioza kolektiv i mladi bendovi iz Rock škole Mostar odradili su probe, puni su samopouzdanja i jedva čekaju da u srijedu 30. prosinca 20 sati izađu pred mostarsku publiku na stadionu Kantarevac.

Iz Dubiozinog stručnog stožera poručuju da je ekipa u crno-žutim dresovima u sjajnoj formi, zdravstveni bilten je zadovoljavajući i nema suspendiranih, tako da niko nije upitan za sutrašnji nastup.

Na binu će istrčati u punom sastavu i dati 110% od sebe kako bi u uzbudljivoj završnici sezone sutra u Mostaru opravdali visoka očekivanja publike. Juniorski pogon Rock škole u posljednje vrijeme također svira u izvrsnoj formi i jednostavno ne znaju za loš nastup. Za sutra navečer najavljuju izrazito ofanzivnu formaciju, s bendom Floridus u špicu i još nekoliko glazbenih projekata škole u veznom redu.

I jedni i drugi obećavaju da će ostaviti srce na bini i pokušati prirediti glazbenu predstavu za pamćenje, te računaju na veliku podršku domaće publike, koja će biti njihov dodatni igrač.

Večer će otvoriti bendovi Rock škole Mostar: instrumentalni kvartet Flip, dva session benda koja su pobijedila na programskim koncertima škole na temu urbane glazbe 50-ih i 60-ih, odnosno 70-ih, potom Mostar Rock School Blues Band, i na kraju bend Floridus, koji će predstaviti svoj album prvijenac 'Na vrhu svijeta'.

Nakon toga pred mostarsku će publiku poslije nekoliko godina izaći jedan od najpopularnijih bendova u regiji – Dubioza kolektiv, i odsvirati koncert u punom trajanju i s punom energijom. A na kraju njihovog nastupa, na binu će opet izaći polaznici Rock škole, kako bi sudjelovali u masovnom izvođenju pjesme 'Kokuz'.

Ulaznica za koncert preostalo je još malo, a mogu se kupiti u Mostaru na recepciji Pavarotti centra, na info pultu u Mepas Mallu, na šetnici Nikole Šubića Zrinskog, kao i na KupiKartu.ba i njihovim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 5 KM, s uključenom konzumacijom.

Sve informacije o koncertu mogu se naći na www.redbull.ba/mostarrockschool.

Kopirati
Drag cursor here to close