Za ljubitelje elektronske glazbe

Ramiro Lopez u Sarajevu u sklopu Minimalism Records Label Nighta

Lopez stvara kao autor i producent remixa, a njegovo ime se veže za globalno prepoznatljive brandove.
Kultura / Glazba | 14. 05. 2022. u 17:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevska glazbena scena krije veliki broj kvalitetnih izdavačkih kuća poput Oscilatora, Adriatiko Recordingsa i Podmornice. U tom krugu promotera elektronske glazbe nalazi se i Minimalism Records, izdavačka kuća koja proslavlja svoj četvrti rođendan u sarajevskom Trezoru, uz gostovanje producenta i DJ-a Ramira Lopeza!

Minimalism Records je izdanak ekipe Facebook stranice I Love Minimal Techno koja je u dvanaest godina postojanja okupila globalnu muzičku zajednicu od skoro milijun članova.

Producenti Rectoor, Drzneday, Armin Di High, Djapo i Samy Jarrar zaslužni su za priprepremu te lansiranje 24 izdanja raznih regionalnih i svjetskih artista koja su ukazala na brzorastuću i kvalitetnu regionalnu glazbenu zajednicu.

Na osmom izdanju Minimalism Records Label Nighta koji će biti održan u sarajevskom Trezoru 20. svibnja, publici će se predstaviti Ramiro Lopez.

Lopez stvara kao autor i producent remixa, a njegovo ime se veže za globalno prepoznatljive brandove poput Drumcodea, In-Teca, Odda i Suara Recordsa. Nastupao je u Brazilu, Kini, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Njemačkoj, a za svoj premijerni bh. nastup priprema ekskluzivni set.

Rectoor, Sanka, Drzneday i Dendon su specijalni gosti, a vrata Trezora otvaraju se u 23 sata. Karte po cijeni od 30 KM će biti dostupne na ulazu kluba na dan događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close