"Preostalo je još malo ulaznica”

Rade Šerbedžija večeras pred mostarskom publikom

''Ne daj se Ines'', ''Imam pjesmu za tebe'', ''Ostala si uvijek ista'', ''Ni u tvome srcu'', ''Meni se dušo od tebe ne rastaje'', ''Barbara'' i mnoge druge, samo su dio večerašnjeg repertuara.
Kultura / Glazba | 16. 03. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedno od najvećih regionalnih teatarskih i glumačkih imena Rade Šerbedžija, održat će večeras koncert na sceni HKD HS Kosača u Mostaru, u pratnji svog benda ''Zapadni kolodvor''.

Pod generalnim pokroviteljstvom komapnije HT Eronet, nakon više od desetljeća, legendarni glumac, pjesnik i glazbenik večeras dolazi u Mostar pružiti publici novo i fantatično druženje uz nezaboravnu glazbu i stihove. 
''Ne daj se Ines'', ''Imam pjesmu za tebe'', ''Ostala si uvijek ista'', ''Ni u tvome srcu'', ''Meni se dušo od tebe ne rastaje'', ''Barbara''  i mnoge druge, samo su dio večerašnjeg repertuara.
 
Šerbedžijini nastupi uvijek su intimne glazbeno-scenske avanture posebnog senzibiliteta ispunjene vrhunskom glazbom i dubokim emocijama koji ne blijede u sjećanjima onih koji su ih doživjeli.
 
Ulaznice za večerašnji koncert mogu se kupiti putem sistema kupikartu.ba i na blagajni Kosače, danas od 12h pa sve do početka koncerta, koji je zakazan za 20h.

Video: Rade Šerbedžija & Zapadni Kolodvor - Vinkovci
Kopirati
Drag cursor here to close