Prvi poklonici Ultre već u Splitu: Očekuje ih se čak 150.000

Kultura / Glazba | 14. 07. 2016. u 06:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Festival Ultra Europe održat će se četvrtu godinu zaredom na splitskom stadionu Poljudu od 14. do 17. srpnja, nakon čega seli na Brač, Hvar i Vis, a na osam pozornica nastupit će više od 160 izvođača koji bi trebali privući oko 150 tisuća posjetitelja iz 143 zemlje te 500 stranih novinara, najavljeno je uoči najvećeg festivala elektronske glazbe u Europi.

Na konferenciji za novinare rečeno je kako je i ove godine Split domaćin festivala koji je s tri dana na početku produžen na cijeli tjedan, čime je postao najduži Ultra festival na svijetu, piše HRT

Festival, koji je jedini među Ultra festivalima zahvaljujući ljepoti Splita, Brača, Hvara i Visa dobio ime 'World Premier Destination Festival', počinje 14. srpnja splitskim partyjem u 'Giraffe Palm Beach Houseu', nakon čega će sljedeća tri dana na Poljudu nastupiti, uz ostale, Carlcox, David Guetta, Marco Carola, Solomun, DJ Snake, Alesso, Adam Beyer, Afrojack, Nero, Armin van Buuren, Deadmau5 i Martin Garrix.

Festival, koji je prošle godine preko interneta pratilo šest milijuna gledatelja, dodatna je vrijednost za Split, ali i Hrvatsku, istaknula je direktorica gradske Turističke zajednice Alijana Vukšić.

Kopirati
Drag cursor here to close