Kupite ulaznice

Proslavite Dan žena u mostarskoj Kosači uz odlične The Frajle

The Frajle uspijevaju ono što mnogima ne polazi za rukom - na jednom koncertu publiku podjednako držati napetom, izvodeći skladbe u širokom rasponu od rusko-romske glazbe, pa sve do aktualnih pop-rock pjesama.
Kultura / Glazba | 09. 02. 2018. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, udružile su svoje odlične vokale, dvije akustične gitare i izvrstan ukus za kostimografiju, te napravile najzanimljiviji glazbeni performans na aktualnoj glazbenoj sceni- The Frajle.

Nakon kraćeg odmora svoju koncertnu turneju nastavljaju u Mostaru gdje će sa svojim obožavateljima proslaviti Dan žena u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Video: The Frajle 

Ulaznice po cijeni 25 KM u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i u sustavu kupikartu.ba

''Veliko je zanimanje za ovaj koncert još od naših prvih najava njihovog gostovanja. Mnogi su požurili osigurati za sebe i društvo najbolja mjesta u dvorani, stoga nas raduje što možemo reći da je rasprodano već više od pola dvorane'', kazali su organizatori iz agencije PRimera.

The Frajle uspijevaju ono što mnogima ne polazi za rukom - na jednom koncertu publiku podjednako držati napetom, izvodeći skladbe u širokom rasponu od rusko-romske glazbe, pa sve do aktualnih pop-rock pjesama. Stoga su idealan odabir za veselu proslavu Dana žena.

Generalni pokrovitelj koncerta su Korlat vina, a srebrni sponzor Croatia osiguranje.

Koncert su podržali I Lutrija BIH, hotel Bristol, te Pablo’s club&restaurant u kojemu će se održati after party koncerta.

Medijski partneri: RSG, bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, manager.ba, Elite media I Dnevni list.
Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na stranici organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close