Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać slavi 10. rođendan

Proslava jubileja tradicionalnim koncertom duhovne glazbe 'Pomozimo zajedno!'

Na koncertu će se okupiti izvođači koji su do sada nebrojeno puta izrazili svoju podršku Udruzi i tako doprinijeli ostvarenju misije služenja čovjeku.
Kultura / Glazba | 21. 06. 2022. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja 10. godišnjice osnutka, humanitarna udruga ''fra Mladen Hrkać'' organizira tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe ''Pomozimo zajedno!'' koji će se održati u utorak, 5. srpnja, ispred crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu s početkom u 20 sati.

Na koncertu će se okupiti izvođači koji su do sada nebrojeno puta izrazili svoju podršku Udruzi i tako doprinijeli ostvarenju misije služenja čovjeku, a oni su: Klapa Sveti Juraj HRM, Radojka Šverko i prof. Vladimir Babin, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić, Lucija Zovko, Jelena Skoko & Antea Hrkać.   

''Vjerujemo da će ova naša tradicionalna proslava ljubavi, dobrote i pomaganja za sve posjetitelje biti neiscrpan izvor nade i snage za daljnje izazove i borbe s obzirom na to da svi već duže vrijeme svjedočimo neizvjesnosti i nepredvidivosti vremena u kojem živimo. Dođite sa svojim obiteljima, djecom, prijateljima, susjedima i pokažimo to zajedništvo koje živi u ove dvije riječi - Pomozimo zajedno!'', izjavio je Ivan Soldo, predsjednik Udruge.

U sklopu ovog događaja, održat će se i svečano uručenje volonterske nagrade ''Gordana Jelić'' najboljoj volonterki u Bosni i Hercegovini u prošloj, 2021., godini – Moniki Planinić.

Ulaz je slobodan, a sav prihod od dobrovoljnih donacija i poziva na brojeve humanitarnih telefona će biti usmjeren za provedbu svakodnevnih aktivnosti usmjerenih na pružanje podrške korisnicima pomoći o kojima Udruga skrbi tijekom liječenja na području Zagreba.

Voditelji programa su Sanja Pehar (Radio MIR Međugorje) i Marinko Karačić (Radio Široki Brijeg).

Kopirati
Drag cursor here to close