Hala sportova

Priprema, pozor ...: U pripremi najveći koncert S.A.R.S.-a pred domaćom publikom

Kultura / Glazba | 22. 01. 2015. u 22:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bend S.A.R.S. održat će svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. ožujka 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

"Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo 'još jedan' naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lijepih stvari koje nam se događaju u posljednje vrijeme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto dogodi", poručuje S.A.R.S.

Bend koji je posljednjih godina ozbiljno prodrmao glazbenu scenu u regiji sa nekoliko albuma i hitovima "Buđav lebac", "Perspektiva", "Lutka", "To rade"... najavljuje da će 7.3.2015. godine u Hali sportova u Beogradu prirediti "večer za pamćenje".

"U narednom razdoblju ćemo osmisliti repertoar i eventualna gostovanja. Potrudit ćemo se da koncert bude totalno drugačiji od svega što smo do sada radili u Beogradu", najavljuje frontmen Žarko Kovačević.

Ulaznice za koncert benda S.A.R.S. u Hali sportova su u pretprodaji, a cijena karte je 600 dinara (vrijedi do 1.2.2015.) preko mreže Eventim. Od 2. veljače cijena ulaznice bit će 800 dinara, a na dan koncerta 1000 dinara (oko 16 KM).

"U Zagrebu smo imali puno uspješnih koncerata, ali je posljednji jedan od najznačajnijih u našoj karijeri, jer nas je etablirao kao jedan od velikih bendova u regiji. Naša očekivanja za beogradski koncert su velika i nadamo se da će se tako nešto dogoditi i u Hali sportova", očekuje Kovačević, prenosi Eventim.rs.

Sa novog albuma S.A.R.S. su nedavno objavili treći spot i to upravo za pjesmu "Ikone pop kulture". "Ova pjesma nosi najjaču poruku i naslovna je numera posljednjeg albuma, tako da nije smjela ostati bez ekranizacije i nadam se da će se ljudima dopasti spot", kaže Kovačević.

Grupa S.A.R.S. je do danas uz četri albuma izdala i 13 spotova, od kojih je sedam skupilo preko milijun klikova na Youtube-u. S.A.R.S. je u razdoblju od izdanja svog debi albuma, pa do danas, uspio održati preko 350 koncerata po zemlji i regiji i trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru ex-YU.

Kopirati
Drag cursor here to close