Treba mu hit?

Znao je javno kritizirati Severinu, a sada je s njom snimio duet

"Snimili smo baš lijepu pjesmu, ne znam kada će izaći, ali odlična je'', kazao je Lukas.
Kultura / Glazba | 18. 04. 2023. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aca Lukas otkrio je da je snimio duet sa Severinom. Još nije poznato kada će pjesma izaći, ali srpski pjevač izjavio je da je odlična.

"Snimili smo baš lijepu pjesmu, ne znam kada će izaći, ali odlična je. Snimljena je, iako nema još naziv, lupio bih glupost kada bih sada rekao kako se zove... Sjajna je pjesma, stvarno je onako baš jedan hit, baš je dobra", opisao je Lukas.

Podsjetimo, Lukas je prošle godine kritizirao Severinu zbog stava o Srebrenici.

"Ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid - što i je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove", kazala je tada Severina na javnoj televiziji.

Lukas je na ovo kazao da Severina širi mržnju prema njegovom narodu.

"Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pjevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima tko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije točno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da pjeva", kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close