U 67. godini

Preminuo Aki Rahimovski

"Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, zauvijek zaspao Aki Rahimovski", stoji u objavi, uz stihove pjesme "Za malo nježnosti".
Kultura / Glazba | 22. 01. 2022. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini, potvrdio je za 24 sata njegov menadžer Damir Osredečki.

"Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Prije sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti", rekao je Osredečki.

Na društvenim mrežama od Akija su se oprostili iz Parnog Valjka.

Rahimovski se rodio u Nišu 1955. godine. Kao tinejdžer je bio član nekoliko sastava, a 1975. s gitaristom i skladateljem Huseinom Hasanefendićem - Husom, Juricom Pađenom, i u suradnji s menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom, osnivaju "Parni valjak".

Rahimovski je, podsjetimo, 2020. godine po treći put postao otac. S 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel dobio je kćerkicu Antoniju.

O Akijevom privatnom životu općenito se znalo vrlo malo. Dva puta se ženio, a iz prvog braka imao je sina Kristijana, također poznatog glazbenika. Drugi brak, s tajanstvenom Ingrid, trajao je četrdeset godina te se još do prije par godina pisalo da su sretni zajedno. Zajedno imaju kćer Dinu.

S Ingrid se skoro gotovo nije pojavio u javnosti.

"Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj", rekao je 2017. godine za srpski Blic.

 

Kopirati
Drag cursor here to close