Šokirao fanove

Justin Bieber predstavio novi album: Ovo niste očekivali!

Samo 13 mjeseci nakon što je predstavio posljednji album "Changes", Bieber je u ponoć po istočnoameričkom vremenu objavio album "Justice".
Kultura / Glazba | 19. 03. 2021. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kanadski pop pjevač Justin Bieber objavio je svoj šesti studijski album naziva "Justice" koji sadrži 16 novih pjesama.

Samo 13 mjeseci nakon što je predstavio posljednji album "Changes", Bieber je u ponoć po istočnoameričkom vremenu objavio album "Justice" (eng. pravda).

Bieber je na novom albumu surađivao s umjetnicima kao što su Khalid, Chance the Rapper, the Kid LAROI, Dominic Fike, BEAM, Burna Boy i Benny Blanco.

Video: Justin Bieber - As I Am (Visualizer) ft. Khalid

Pjevač je za magazin Vogue izjavio da je naziv odabrao uzevši u obzir svoje ime, ali i količinu nepravde u svijetu te želju za promjenom.

"Nazvao sam ga 'Pravda' jer na ovom svijetu postoji toliko nepravde i ima je od početka vremena. Moje ime zapravo znači pravda, pa stoji i to. Stvarno mi je čast moći doprinijeti i stvarati glazbu koja nadahnjuje i može podići ljude u ovom vremenu", izjavio je Justin.

Također, prilikom predstavljanja albuma je istaknuo da će podržati organizacije koje "utjelovljuju pravdu u akciji" te je na Twitteru naveo nekoliko neprofitnih organizacija koje se bore protiv siromaštva, rasizma, zagađivanja okoline itd. U ovom duhu je i pjesma "2 Much" koja započinje s kratkim govorom Martina Luthera Kinga, prenosi Klix.ba.

Pjesme na albumu tretiraju različite teme od pokreta "Black Lives Matter" pa do mentalnog zdravlja.

Pored novog albuma, Bieber je objavio i spot za najnoviji singl s Danielom Caesarom i Giveonom naziva "Peaches".

Video: Justin Bieber - Peaches ft. Daniel Caesar, Giveon
Kopirati
Drag cursor here to close