Mostar Rock School

Postanite dio mostarske škole rocka!

Kultura / Glazba | 17. 08. 2014. u 14:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School će idućeg mjeseca započeti svoju treću školsku godinu. Iz škole pozivaju sve zainteresirane mlade ljude koji smatraju da su talentirani za glazbu, da se prijave i potencijalno osiguraju svoje mjesto u obrazovnom programu mostarske škole rocka u školskoj godini 2014/2015.

Prijaviti se mogu svi oni koji žele pohađati školu, a škola će potom organizirati audicije za prijem za svaki smjer pojedinačno kako bi svako dobio priliku pokazati svoj talent.

Škola ne daje priliku isključivo osobama koje već imaju iskustva, nego i onima koji su na samom početku razvijanja svojih vještina. Talent, trud, želja i timski rad su osnovne vrijednosti koje iz škole očekuju, a to su također i osnovni elementi potrebni za budući uspjeh polaznika.

Upisati se možete na jedan od pet ponuđenih smjerova:

- Bubnjevi
- Bass gitara
- Električna gitara
- Klavijature
- Vokal

Svi zainteresirani trebaju poslati sljedeće podatke na: [email protected]

- Ime i prezime
- Datum rođenja
- Općina stanovanja
- Kontakt telefon (po mogućnosti mobitel)
- Email adresa
- Koji instrument/vokal želite pohađati (sami ocjenite vještinu trenutnog poznavanja sviranja/pjevanja od 1 do 5)
- Da li svirate još neki instrument? Ukoliko DA, koji? (sami ocjenite vještinu trenutnog poznavanja sviranja/pjevanja od 1 do 5)
- Motivacijsko pismo (kako ste saznali za školu, zašto se želite upisati, zašto želite biti glazbenik/ca)

Prijave slati najkasnije do 31.08.2014.

Kroz prve dvije godine škola je servisirala nešto više od 100 polaznika u redovnom programu škole i još toliko mladih glazbenika koji koriste prostore škole za vježbu, band coach program ili savjete.

Osim mladih ljudi iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine, škola radi i sa polaznicima iz Hrvatske, Srbije, ali isto tako i drugih svjetskih zemalja zahvaljujući partnerstvu sa Koledžom ujedinjenog Svijeta u Mostaru.

Tim predavača, menadžera i asistenata se uvijek trudi razvijati program i usklađivati ga sa aktualnim potrebama i europskom i svjetskom glazbenom scenom. Do sada su uspjeli sudjelovati u 2 glazbena kampa u inozemstvu, a cilj je da ti kampovi postanu dio redovnog programa škole tijekom ljeta, priopćeno je iz Mostar Rock Schoola.

Škola kroz svoj program kreira bendove, organizira redovne programske i velike koncerte, te nudi audio snimanja u profesionalnim uvjetima u Recording studiu MC Pavarotti. U školskoj godini 2013/2014 Mostar Rock School je implementirala nešto više od 2000 školskih sati.

Za nešto veći Mostar Rock School doživljaj posjetite www.mostarrockschool.org.

Mostar Rock School programu podršku daje Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close