''Gospođa''

Popularna Lile u sat vremena 'zaradila' dvije prometne kazne, skinuli joj tablice

Nepunih sat vremena kasnije, pred Krapinom ju je zaustavila prometna policijska kontrola i ponovila čitavu proceduru s graničnog prijelaza.
Kultura / Glazba | 26. 04. 2022. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je popularnu splitsku pjevačicu Lidiju Bačić u gluho doba noći na Veliki četvrtak na graničnom prijelazu Macelj policija zaustavila i kaznila zbog vožnje u automobilu kojem je istekla registracija, ona je ipak, piše portal Zagorje.com, nastavila vožnju.

No, tu pjevačicinoj zagorskoj noćnoj avanturi nije kraj jer se ista priča ponovila i nakon manje od sat vremena u blizini Krapine. Naime, prošlog je četvrtka Lidija Bačić u društvu jednog hrvatskog državljanina pola sata nakon ponoći iz Slovenije stigla osobnim automobilom na granični prijelaz Macelj gdje su granični policajci prilikom redovne kontrole ustanovili kako je vozilu kojim je ušla u Hrvatsku istekla registracija prije više od 15 dana. Sukladno pravilima, pjevačici su službenici Postaje granične policije skinuli tablice i napisali kaznu od 2000 kuna.

No, Lidija Bačić ipak je, vjerojatno se oslanjajući na puku sreću, opet sjela za volan i istim vozilom nastavila put. Nepunih sat vremena kasnije, pred Krapinom ju je zaustavila prometna policijska kontrola i ponovila čitavu proceduru s graničnog prijelaza, što je rezultiralo još jednom novčanom kaznom od 2000 kuna.

Obzirom na pjevačicinu popularnost, priča se vrlo brzo proširila Zagorjem, no u Policijskoj upravi krapinsko - zagorskoj ipak nisu htjeli izlaziti s imenom, pa ni inicijalima osobe koja je sporne noći dvaput zaustavljena zbog istog razloga. Ipak, vrlo se lako dalo iščitati da je u razmaku od manje od sat vremena Lidija Bačić dvaput dobila kaznu od 2000 kuna.

Kopirati
Drag cursor here to close