Gledajte Pinkove zvezdice

Pomozite Marku Bošnjaku da se plasira u finale!

Kultura / Glazba | 10. 06. 2016. u 07:36 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ramski slavuj Marko Bošnjak, svojim anđeoskim glasom se plasirao u polufinale Pinkovih zvezdica.

U prošloj emisiji od 20 natjecatelja, 17 ih se plasiralo u prvo polufinalno večer, a među njima je naravno bio i Marko, koji je osvojio sve bodove žirija.

Prošla emisija bila je posljednja u kojoj je o sudbini natjecatelja odlučivao žiri, od večeras natjecatelji će nastupati uživo, a o njima će odlučivati telefonski glasovi.

Svi fanovi iz Bosne i Hercegovine, za Marka mogu glasovati tijekom emisije slanjem SMS poruke s brojem 17, na broj  091 514 402.

Podsjetimo, u svom prvom nastupu Marko je izveo pjesmu 'One night only' Jennifer Hudson i za ovu izvedbu dobio glasove svih pet članova žirija. Svojim glasom je rasplakao neke od članova žirija, a i sam je pustio suzu.

Svaki Markov nastup do sada izazvao je oduševljenje kod žirija i publike. Marko je nastupio s izvedbama Who's loving you, Kao moja mati i 'Lenine pesme'. Posebne emotivne reakcije publike i žirija izazvala je Markova izvedba pjesme 'Što te nema'. Jadranka Stojaković koja je u originalu izvodila ovu pjesmu je rekla da je Marko budućnost, te da nema brige za budućnost glazbe dok ima ovakve djece. Marko je u natjecanju otpjevao brojne domaće i strane hitove, a među njima su se našli 'Sama i nervozna' , 'Don't you remember', 'Ne kuni me, ne ruži me majko', 'Prvi sneg', 'Bato' i 'Wicked Games', pjesma koja je ovog malog slavuja plasirala u polufinale.

Inače, Marko pjeva od svoje pete godine, njegov talent je primijetila časna sestra Anđelina Perić, koja ga je i pozvala u crkveni zbor, gdje Marko čini prve korake u svom pjevanju. Markovo pjevanje je Božji dar, rekli su ranije roditelji malog Marka, ističući kako ne pohađa nikakvu glazbenu školu.

Bljesak.info posjetio je Marka u njegovom domu pročitajte što je rekao u razgovoru s nama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close