Novi koncert

Polaznici rock school pripremaju nešto novo

Kultura / Glazba | 02. 06. 2016. u 13:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 02.06. u Muzičkom centru 'Pavarotti' sa početkom u 20 sati, Mostar Rock School predstavlja posljednji u nizu od pet tematskih ciklusa pa tako i pet programskih koncerata unutar školske 2015/2016 godine koji su redovni dio programa škole.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

Za razliku od prethodna četiri programska koncerta, ovaj put su pripremili nešto drugačije, a to su obrade domaćih hitova. Pored obrada, bendovi su pripremali i svoja autorska djela. Kao i do sada, session bend sa najboljom autorskom pjesmom osvaja snimanje singla u DK studiju škole.

Pozivaju sve poštovatelje dobre glazbe da im se pridruže i da ovaj četvrtak rezerviraju za druženje uz zvuke domaćih hitova. Ulaz je slobodan.

Mostar Rock School programu podršku osigurava veleposlanstvo Kraljevine Norveške u BiH. Više informacija potražite na mostarrockschool.org.

Kopirati
Drag cursor here to close