Promocija

Polaznici Mostar rock school glazbom se prisjetili '50-ih i '60-ih

Kultura / Glazba | 24. 10. 2014. u 12:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzički centar 'Pavarotti' bio je domaćinom prvog programskog koncerta u školskoj 2014/2015. godini polaznika Mostar rock school. To je bio prvi u nizu od 5 tematskih ciklusa, pa tako i pet programskih koncerata unutar školske godine koji su dio redovnog programa škole.

Na koncertu održanom pred prepunim centrom tema je bila glazba iz '50-ih i '60-ih godina prošlog stoljeća. "Vidjeli smo čak 10 session formacija koji su dobili zadatke obraditi glazbu ovog razdoblja, a neki od njih su uspjeli stvoriti i autorska djela koja podsjećaju na to razdoblje iz prošlog stoljeća", rekao je Orhan Oha Maslo manager Mostar Rock School.

Kao gosti koncerta nastupili su i bendovi 'Floridus', 'Triptamin' i 'Stubi Stuart'. Maslo kaže kako su osim ovoga planirana 'još najmanje dva koncerta koja će se realizirati u partnerstvu sa organizacijama drugih gradova u BiH, kako bi promovirali svoj rad još i šire'.

Za više informacija o školi, možete ih posjetiti virtualno na mostarrockschool.org ili uživo u prostoru MC 'Pavarotti' gdje je škola i smještena.

Kopirati
Drag cursor here to close