''Zlatno slavejče''

Pogledajte spot Marka Bošnjaka za pjesmu ''Nie Decata''

Kultura / Glazba | 07. 12. 2016. u 07:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Bošnjak pobjednik ''Pinkovih zvezdica'' ima novi glazbeni spot koji je upravo objavljen na Youtubeu. Spot je napravljen za pjesmu ''Nie Decata'' koju je Marko snimio s najpopularnijim dječjim zborom u Makedoniji ''Zlatno slavejče''.

Pjesma je odlično prihvaćena od makedonske publike i već je postala hitom na brojnim radijskim i tv postajama Makedonije.

Dimitar Atanasov, Filip Boraniev, Goran Boskovski i Julija Miova su kamermani, a Filip Janev Kirjaku je snimao dronom, uz produkciju Bobana Apostolovskog. Za montažu spota zadužen je Bobi Stoimenovski, a spot potpisuje PIKADO creative collective 2016.

Autor spota, teksta, glazbe i aranžmana za Markovu pjesmu je poznati makedonski glazbenik i tekstopisac Aleksandar Mitevski.

Mitevski  je u izjavi za makedonske medije kazao kako mu je bilo zadovoljstvo raditi s Markom i kako se nada kako će ova pjesma pronaći svoje slušatelje, ne samo u Makedoniji nego i šire.

Marko je za pet dana svog boravka u Makedoniji imao tri nastupa u dvorani ''Boris Trajkovski'', a za vrijeme boravka u Makedoniji, Marka je u svom uredu primila veleposlanica Bosne i Hercegovine u Makedoniji nj. e Lepa Babić i predsjednik Makedonije Georgi Ivanov.

Boban Josifofski, direktor zbora 'Zlatno slavejče' i direktor festivala zahvalio je Marku što je prihvatio suradnju na ovaj način ističući kako se nada da će prijateljstvo Marka, 'Zlatnog slavejčeta' i publike u Makedoniji potrajati dugo, dugo.

Kopirati
Drag cursor here to close