Marčelo u Mostaru

Otkriveno ime novog izvođača na Mostar Summer Festu!

Kultura / Glazba | 30. 04. 2014. u 05:59 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavom službenog line-upa Mostar Summer Festa koji se održava 27. i 28.06.2014. na SC Kantarevac, potvrđeno je da nas u Mostaru očekuje nezaboravna dvodnevna zabava.

Podsjetimo, za petak 27.06. su najavljeni bendovi' Elemental', 'Brkovi', te 'Bajaga i instruktori', dok nas u subotu očekuju Edo Maajka, 'Jinxi' i 'Partibrejkers'.

Redom sve imena koja već dugo vremena nisu nastupala u ovom gradu, što znači da će zasigurno probuditi veliki interes publike.

Dodamo li k tomu još i činjenicu da 'Bajaga' sa svojim Instruktorima ove godine obilježava čak 30 godina svog rada, baš kao i legendarni 'Partibrejkerski' zabava je zagarantirana.

Ono što iz organizacijskog tima poručuju jeste da će doći do promjene u prvotno najavljenoj postavi izvođača zbog nemogućnosti dolaska benda 'Elemental'.

- Tako je, line-up za petak je doživio malu promjenu, a radi se o tome da je bend Elemental nažalost spriječen doći na Festival. No, zato je naša publika dobila priliku čuti odličnog Marčela koji će se u petak 27.06. na pozornici Mostar Summer Festa pridružiti 'Brkovima' i 'Bajagi'. Obzirom da će Marčelo nastupiti s bendom 'Iskaz', vjerujemo da će se energija od 10-ak glazbenika, koliko će ih tada biti na pozornici, itekako proširiti Kantarevcem'', poručili su organizatori.

Podsjećamo, prije nekoliko dana je na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com objavljen i natječaj za volontere, a potvrđuju kako će na vrijeme biti poznate i pojedinosti o ulaznicama.

FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close