22 dana kulture

Magnifico zatvara Open City Mostar

Open City Mostar u protekla 22 dana predstavio je 40 izvođača kroz svakodnevni glazbeni program i popratne aktivnosti na 10 lokacija u gradu.
Kultura / Glazba | 22. 09. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ceremonija zatvaranja Open City Mostar festivala bit će upriličena u srijedu, 22. rujna s početkom u 20:30 sati u SC "Kantarevac", priopćili su organizatori.

Naime, Open City Mostar u protekla 22 dana predstavio je 40 izvođača kroz svakodnevni glazbeni program i popratne aktivnosti na 10 lokacija u gradu.

Festival će zatvoriti šef izaslanstva EU u BiH Johann Sattler, gradonačelnik Grada Mostara te direktor Rock Škole Mostar i organizator projekta Orhan Oha Maslo.

Zatvaranje će obilježiti besplatan koncert Magnifica, slovenske pop zvijezde, označit će kraj prvog Open City Mostar festivala.

"Pozivamo sve građane da budu s nama na zatvaranju i proslavi ova sjajna 22 dana koja su iza nas. Pjevamo za još Open City Mostar festivala u budućnosti", poručili su iz Rock Škole Mostar. 

Open City Mostar u svoju realizaciju uključio je i postojeće festivale, otvarajući građanima vrata za besplatno sudjelovanje u programima tri gradska festivala pa su tako, između ostalih, na Open City Festivalu nastupili: TBF, Helem Nejse, Grše (u sklopu Mostar Summer Festa); Tonči Huljić i Madre Badessa, Todd Sharpville, Yogi Lonich, Partibrejkers (u sklopu Mostar Blues & Rock Festivala), Laka, Justin's Johnson, Funk Shui, Vasil Hadžimanov te 25 lokalnih izvođača iz Mostara i Bosne i Hercegovine koji su svakog dana donosili glazbu na dva stage-a u gradu.

Ostvarana je i suradnja s lokalnim organizacijama Poligon, IDEAA, Street Arts Festival, UWC Mostar, HNK Mostar, Narodno Pozorište, Centar za politološka istraživanja Filozofskog Fakulteta koje su provodile svakodnevne popratne aktivnosti poput radionica, prezentacija, konferencija i drugog zanimljivog sadržaja, priopćili su organizatori. 

Kopirati
Drag cursor here to close