Projekt

Nova pjesma mostarske autorice Anite Šunjić

Kultura / Glazba | 11. 01. 2017. u 09:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzička produkcija BHRT-a sa radošću predstavlja novi projekt Anite Šunjić - 'Korak naprijed', pjesmu koja govori o nastavku životnog puta mlade mostarke autorice. Pjesma će zasigurno pronaći svoj put do vaših srca i muzičke scene Bosne i Hercegovine.

Kompletna produkcija pjesme je napravljena u studiju Muzičke produkcije BHRT.

Stilski je u pitanju kolaž više glazbenih utjecaja i žanrova, a fokus je stavljen na jaku pop glazbenu atmosferu koju sačinjavaju sadržajne melodije, tekstovi i aranžmani.

Od prvog dana Anitinog života, sve se svodilo na glazbu. Svoje prve kompozicije stvarala je već u šestom razredu osnovne škole, ali to je ostalo samo za uspomenu. Od 2006. godine počinje tzv. profesionalno bavljenje glazbom. Nastao je bend 'Venus' u kojem je uz sviranje i pjevanje radila i kao autor pjesama kao što su: 'Sutra budi u pravu', 'Možda', 'Sjene' itd.

Vrijeme 'Venusa' trajalo je pet godina. Nakon mnoštva festivala i koncerata u našoj i u okolnim državama (Banja Luka Rock Open Air, Demofest Banja Luka, West Hercegovina Fest, Rat bendova, Brodski Rock kamp, itd.), nastupa u Sloveniji i Francuskoj Anita se odlučila okušati u samostalnom autorskom radu u 23. godini života.

Autor je tekstova, glazbe, aranžmana, i autor je svog sna kako voli da kaže. Nakon prijave u projekat Domaće note Muzičke produkcije BHRT-a, odabrana je za snimanje službenog singla za istoimenu labelu, navodi se iz Muzičke produkcije BHRT-a. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close