Koncert

(ne)normalni Balašević dolazi u Sarajevo i Mostar

Kultura / Glazba | 02. 12. 2016. u 20:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'(ne)normalni Balašević'– bend iz Novog Sada napravio je svoj prvi samostalni album. Dio njihovih pjesama ćemo čuti na koncertu koji se dugo priprema. Ostatak večeri - nekih tri sata slušamo ono na što smo navikli - Balaševe pjesme u vrlo prepoznatljivom (ne)normalnom stilu.

Iz tog benda navode: "Kažu da držimo rekord po posjeti u klubu 'Sloga'. Sjećamo se tog koncerta, bilo je nevjerojatno. Mi smo posljednji put bili uz reklamu 'oni drže rekord po posjeti', ali nismo prepunili Slogu, da se ne lažemo. Bješe siječanj, a tko još voli siječanj, i bijele zimske vragove?"

"Ulaznica se spušta na simboličnih 5 KM, dolazimo u najboljem dijelu sezone, dolazimo u najboljoj postavi. Obaramo rekord, svi zajedno", navode iz benda.

'(ne)normalni Balašević' u 'Slogu' dolazi 9. prosinca i karte su u pretprodaji po cijeni od 5 KM. Mostarski koncert održat će se u OKC 'Abrašević' 10. prosinca, a karte će s emoći nabaviti u pretprodaji u 'Abraševiću', te u trafici na Rondou po cijeni od 5 KM, navodi se iz kuće muzike i zabave 'Panta rhei'.

Kopirati
Drag cursor here to close