Lover

Neno Murić damama poklonio najljepše ljubavne balade za Dan žena

Kako ove balade zvuče u izvođenju Nene Murića poslušajte u videu.
Kultura / Glazba | 08. 03. 2020. u 17:53 Bljesak.info
Neno Murić - Najljepše ljubavne balade

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neno Murić tradicionalno za Dan žena nastupa u glavnom gradu BiH. Tako će biti i večeras. Sva mjesta u pivnici HS u kojoj će pjevati u pratnji benda odavno su rasprodata.

U znak zahvalnosti za podršku koju godinama ima od strane najvećim dijelom ženske publike, Murić je ove godine svim damama pripremio specijalan glazbeni poklon za 8. ožujak. U pitanju je, naravno, pjesma, jer kako drugačije i bolje izraziti emociju nego kroz balade koje su mu po sentimentu i najbliže.

''Odabrao sam neke od najljepših ljubavnih balada koje su obilježile jedno vrijeme po mom mišljenju. Ove pjesme često izvodim na svojim nastupima, i siguran sam da su se uz njih mnogi prvi put zaljubili i zavoljeli. Aranžmane je uradio moj prijatelj i suradnik Edvin Hadžić, a sve sam interpretirao u pratnji matičnog banda. U petominutnom videu, koji je snimljen u "Figurama", možete pogledati splet pjesama „Ako te pitaju“ Petra Graše, „Jedina“ Olivera Dragojevića, „U tebe sam zaljubljen“ Rođe Raičevića i „Živim za to“ Jaquesa Houdeka. Ideja je bila da podsjetimo na neprolazne balade, koje pjevaju o vječnoj ljubavi'', kaže Neno Murić koji dodaje da je video režirao i snimao Safet Hadžimusić.

Kako ove balade zvuče u izvođenju Nene Murića poslušajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close