Dženan Jahić

Mostarski liječnik napisao pjesmu Halidu Bešliću i Jasni Gospić

Kultura / Glazba | 08. 11. 2015. u 17:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbena legenda Halid Bešlić i Jasna Gospić su umjetnici s velikim brojem hitova u svojim karijerama. Ideja o zajedničkoj pjesmi rodila se prije tri godine. Čekali su pravu pjesmu za koju će oboje biti sigurni da je pravi izbor.

''Dženan Jahić mi je prije pola godine napravio predivnu baladu „Boja maline“, te evo sada nastavljamo našu suradnju pjesmom „Samo jednom“. Tekst je toliko zreo da mi zaista ne ide u glavu da dečko njegovih godina ima život tako jasno definiran u nekoliko riječi - vrlo točno, suptilno, lijepo i životno.

Halid je otpjevao fantastično, ja sam dala sve od sebe, tako da smo presretni kako sve to zvuči sada. Spot smo snimili u Istanbulu, opet na Dženanovu ideju. Ovo je nekako fantastičan spoj starijih i mlađih. Dženan ima jednu tako nevjerovatnu energiju, koju samo može imati jedna takva mladost u totalnoj ekspanziji, i, kako je rekao Dženan kad je sve tako atraktivno neka bude i spot. Izabrali smo Istanbul'', grad gdje se ljubi istok i zapad - ističe Jasna.

Halid Bešlić mnogo putuje, uveseljava svoju publiku koncertima širom svijeta, ali nađe vremena i za snimanje novih pjesama i spotova, priopćeno je.

''Dženan je meni napisao pjesmu „Kad si disala za mene“ na mom posljednjem albumu. On je posebno dijete – završio je medicinu, prvak je sportskom plesu, pjeva, sklada, piše izvanredne tekstove. Ima mnoge energije i na mene to sve također djeluje pozitivno. Spot je sada u montaži, početkom prosinca napravit ćemo jednu lijepu promociju pjesme i spota u Sarajevu. Snimili smo lijepe kadrove u Istanbulu, a bit će to lijepa slika i priča o ljubavi koja se događa samo jednom'', kaže Bešlić.

Kopirati
Drag cursor here to close