Mjesecima

Mostar Sevdah se ne da skinuti s vrha

Kultura / Glazba | 05. 02. 2015. u 07:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni mostarski bend, Mostar Sevdah Reunion , i dalje je na vrhu najznačajnije internet platforme za World Music – Ethnocloud i za prvi mjesec ove godine.

Live verzijom pjesme 'Što te nema?', koja je izvedena za prvi kanal nizozemske televizije u emisiji Vrije Geluiden, je tako treći mjesec zaredom na prvom mjestu, a u totalu se nalaze neprikosnoveno osam mjeseci.

Pjesma 'Laku noć', za koju je snimljen video spot u režiji Amira Grabusa, je već bila punih pet mjeseci na prvom mjestu. Obje pjesme se nalaze na njihovom do sada najuspješnijem albumu 'Tales From A Forgotten City' (Priče iz zaboravljenog grada) objavljenom u izdanju Snail Recordsa.

Doznajemo i da se nalaze u uskom krugu nominacija za najbolji World Music band, nagrade koju dodjeljuje najznačajniji World Music magazin u svijetu –britanski Songlines.

Nagrade se dijele u samo četiri kategorije: najbolji umjetnik, najbolji bend, najbolji debitant i najbolja multikulturalna kolaboracija

Inače, bend 19. veljače nastupa u Kremlin Palaceu u Moskvi, 1. ožujka u Palace of Art u Budimpešti , te 3. ožujka u Kolarcu u Beogradu

Kopirati
Drag cursor here to close