In memoriam

Mostar: Koncert sjećanja na Ekatarinu Veliku

Kultura / Glazba | 15. 10. 2015. u 15:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncertima u Mostaru, Tuzli i Sarajevu će biti obilježena dvadeset i prva godišnjica od prerane smrti frontmena grupe Milana Mladenovića benda Ekatarine Velike.

Milan, Bojan i Magi ostaju jedinstveni i nezamjenjivi, no ono što ćete imati priliku čuti u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, ekipa je koja je, na njihovu sreću, imala priliku osjetiti originalni dah EKV-a.

Bend koji oživljava Ekatarinu Veliku nastao je 2006. godine. Osnovan je kao fuzija glazbenika, članova originalne postave EKV-a sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

Zajednička im je ljubav prema glazbi, umjetnosti i poštovanje prema jednom od najvećih rock&roll bendova sa ovih prostora koji je sve nas inspirirao u raznim fazama naših života, priopćeno je.

Koncerti su zakazani u Tuzli - Dom mladih, Palma klub 5. studenog, u Sarajevu - klub Sloga 6. studenog i u Mostaru u OKC 'Abrašević' 7. studenog 2015.

Kao predgrupa na koncertima nastupit će grupa ''Sjena'' iz Posušja.

Karte za koncert u Sarajevu možete kupiti od 16. listopada u pretprodaji po cijeni od 10 KM u Cinemas clubu Sloga. Na dan koncerta karte koštaju 15 KM.

Za tuzlanski koncert karte u preprodaji po 9 KM možete kupiti od 17. listopada u CD shopu 'Mido' na Korzu, dok će iste na dan koncerta koštati 12 KM.

Za koncert u Mostaru karte možete kupiti od 17. listopada u OKC 'Abrašević' i u trafici Rondo za 10 KM. Na dan koncerta ulaznice koštaju 15 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close