Standing Runningman

M.O.R.T. objavio novi album sniman u Mostaru

"Standing Runningman" najavljen je videospotovima za pjesme "Standing, Running" i "I don't Believe In You", a pripreme za treći spot "We Are Born" polako se privode kraju.
Kultura / Glazba | 06. 09. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Očekujte energetski proboj, muzičko nevrijeme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks", tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album, "Standing Runningman", koji je upravo objavljen, a koji je prvo izdanje ove sinjske četvorke objavljeno na engleskom jeziku.

Album "Standing Runningman" oslikava duh zajedništva, koji bend od samog početka rada njeguje: ''Album je proizašao iz naroda i za narod. Financiran je kroz Indiegogo kampanju zahvaljujući ljudima iz čitave regije, koji cijene naš rad. Ovaj album je posvećen baš njima. Nadamo se da će naći put do srca i ušiju ljudi", navodi M.O.R.T.

"Standing Runningman" najavljen je videospotovima za pjesme "Standing, Running" i "I don't Believe In You", a pripreme za treći spot "We Are Born" polako se privode kraju.

Mjesto gdje će "Standing Runningman" napraviti prvi korak je Zagreb, Vintage Industrial Bar, gdje će ga bend u četvrtak 19. rujna 2019. predstaviti publici u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja objavljena na materinjem jeziku. Bend planira da provede jesen predstavljajući nov materijal po regiji, a na proljeće i širom Europe. U Novi Sad "Standing Runningman-a" M.O.R.T. dovodi 8. studenog, a u Beograd 9. studenog.

Album je sniman početkom 2018, i miksan krajem iste godine u ,''MC Pavarotti'' pod palicom Marka Perčića Sule, a uz pomoć dobrih duhova mostarskog studija - Saše Karabatka Saleta i Seada Zaklana Seje, dok je master početkom 2019. odradio gitarist grupe Let 3, Matej Zec.

Kopirati
Drag cursor here to close