Mostar

Matija Cvek rasplesao prepunu Kosaču

Na večerašnjem koncertu kao gost Matije Cveka nastupio je glazbenik i njegov prijatelj, Mostarac Josip Palameta.
Kultura / Glazba | 17. 11. 2023. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert koji je publika s nestrpljenjem čekala, održan je u mostarskoj Kosači u petak večer.

Matija Cvek & The Funkensteins oduševili su Mostarce, napravili odličnu zabavu i rasplesali sve prisutne.

''Veseli me čuti da je veliki interes za mojom glazbom i u Mostaru. Obećavam da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti i rasplesati. Jedva čekam susret s publikom'' kazao je Cvek uoči koncerta u Mostaru. 

Na večerašnjem koncertu kao gost Matije Cveka nastupio je glazbenik i njegov prijatelj, Mostarac Josip Palameta.

Foto: Bljesak.info / Matija Cvek & The Funkensteins u Mostaru

Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon što je izdao prvi singl, pjesmu “Visine”, koja je postala veliki YouTube HIT sa skoro 6 milijuna pregleda.

Nakon “Visina” nastavio je nizati hit do hita poput brze, pop-funk pjesme “Praviš me ludim” koja je osvojila radijski eter, funk pjesma “Probudi se” koju je napravio u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada “Ako nađem nekoga” napisana za crtani film “Korgi”, “Nasloni se”  suradnja s Matijom Dedićem, a s pjesmom "Ptice" osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu.

Foto: Bljesak.info / Matija Cvek & The Funkensteins u Mostaru

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona… 

14. prosinca 2023. Matija Cvek s bendom The Funkensteins nastupit će i u Sarajevu. Koncert je najavljen u Cinemas Sloga, a ulaznice su trenutno u prodaji po promo cijeni na platou Skenderija, Biletarnici BKC-a i online preko kupikartu. 

Kopirati
Drag cursor here to close