U Mostaru 5. travnja

Massimo Savić potvrdio - Moja BH turneja je neupitna!

Kultura / Glazba | 01. 04. 2016. u 05:57 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH turneja  Massima Savića ''1 dan ljubavi'' koja 5. travnja počinje u Mostaru, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača održat će se u cijelosti po planu, unatoč Massimovim zdravstvenim problemima, što je potvrdio i sam Massimo.

On će nakon Mostara nastupiti 6. travnja u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu, 8. travnja u Gračanici, u  Bosanskom kulturnom centu, 9. travnja u Sarajevu, u Domu mladih i konačno 11. travnja u Bihaću, u Sportskoj dvorani Luke. 

Massimo je spreman za početak turneje, potvrđuje to i Tomislav Kašljević, producent BH turneje, a svim svojim fanovima u Bosni i Hercegovini Massimo je uputio i posebnu poruku i poziv da ne brinu i da požure po svoje ulaznice za predstojeće koncerte. 

''Prvo bih se želio zahvaliti svima koji su zadnjih par dana nudili pomoć oko mog zdravlja, ali za to nema potrebe. Iako su naslovi u novinama bili dramatični, znajte da nastupi nisu ugroženi i da je situacija pod kontrolom. Moji scenski nastupi i dalje su besprijekorni, pa pogledajte samo komentare fanova na netom održanim nastupima po Srbiji ili s koncerta u Rijeci. Ništa me neće spriječiti da bh. publici dam ono najbolje što moja glazba jest. Zato se nadam da će još jednom moja publika ispuniti do posljednjeg mjesta auditorij u Mostaru, Sarajevu i Bihaću, a još me više veseli da su koncerti u Zenici i Gračanici već rasprodani“, kazao je Massimo pred početak turneje. 

U sklopu predstojeće koncertne turneje ''1 dan ljubavi“, u pretprodaji se ulaznice za koncert u Mostaru 5.4. 2016. mogu kupiti na blagajni dvorane i u sustavu Kupikartu.ba, za koncertu u Sarajevu, 9.4.2016. na platou Skenderija, blagajni BKC-a i u sustavu Kupikartu.ba te također i za koncert u Bihaću, 11.4.2016., ulaznice se mogu kupiti  na blagajni dvorane, u BINGO hipermarketu (Žrtava srebreničkog genocida, Bihać) i na prodajnom mjestu Nacionalni park UNA (Bosanska 1, Bihać).


Kopirati
Drag cursor here to close