Zadovoljan publikom

Massimo Savić otkrio što očekuje od bh. turneje

Kultura / Glazba | 03. 03. 2014. u 07:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najosebujnijih pojava i najnagrađivanijih glazbenika na sceni, Massimo Savić, protekle je godine proslavio 30 godina rada. Od 1. ožujka hrvatski glazbenik i pjevač je na velikoj turneji po BiH: 1. ožujka nastupio je u Bihaću, 5. ožujka pjeva u Tuzli u prostoru Bosanskog kulturnog centra, 6. ožujka u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, u Sarajevu, u Domu mladih nastupa za Dan Žena, 8. ožujka. Nakon Sarajeva u ponedjeljak, 10. ožujka u 20 sati održat će koncert u Mostaru, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Massimo je kako je rekao u intervjuu za Dnevni list zadovoljan publikom u BiH.

''Naravno da sam zadovoljan publikom u BiH. Nama ovo nije prvo zajedničko druženje, iza nas je već dosta koncerata i uvijek smo, moj bend i ja, tamo bili izuzetno lijepo primijeni od publike. Morate znati da je na tom području bilo jako puno bendova koji su pomogli stvaranju dobrog popa rock&rolla na tim prostorima. Od Safeta Isovića, preko Kemala Montena, do Indexa i Bijelog dugmeta'', rekao je Massimo.

Massimo je rekao kako nikad granice među državama nisu bile prepreke glazbi. Pjevač se prisjetio kako je zapeo u snijegu dok je gostovao u BiH.

''Jednom prilikom Matija Dedić i ja zbog snijega nismo mogli otputovati s koncerta i vratiti se svojim obiteljima. Bilo je tako nevrijeme u BiH da nikakav prijevoz nije funkcionirao. Jedva smo namolili nekog taksistu da nas odveze do Zagreba. Stigli smo živi zdravi i na vrijeme'', ispričao je pjevač.

Na pitanje što Massimo očekuje od turneje u BiH pjevač je odgovorio da očekuje ''publiku koja će pjevati sa mnom. Skupa''.

Kopirati
Drag cursor here to close