Sprema se i novi album

Mario Knezović: Osjećam se poput Miše Kovača

Kultura / Glazba | 06. 11. 2013. u 13:50 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski bend "Zoster" gostovao je u nedjelju i ponedjeljak u Nikšiću i Podgorici.

Crnogorska publika s oduševljenjem dočekala je Maria Knezovića i njegovu glazbenu pratnju, a zbog užarene atmosfere u "NK Pubu" i "Montenegro Pubu" sviralo se i pjevalo duže nego obično.

Nakon nastupa Knezović je izjavio da se osjećao poput Miše Kovača koji samo započne koncert, a publika nastavlja sama pjevati iz pjesme u pjesmu.

Na radost vjernih fanova, ovaj bend uskoro ulazi u studio i počinje sa snimanjem pjesama za novi album, a zanimljivo je da će jedan od singlova nastati krajem studenog u okviru projekta "Kurs audio produkcije" u Muzičkom centru "Pavarotti" u Mostaru.

"Riječ je o pilot-tejačaju za produkciju po ugledu na Zapad. Imat ćemo samo pet polaznika i u tom razdoblju između 18. i 22. studenog natječaj će za rezultat imati "kreativni" snimljeni i isproducirani novi singl grupe "Zoster"", kaže instrumentalist i glazbeni producent Đani Pervan, koji će biti jedan od predavača na ovom tečaju.

A da se nove pjesme uveliko krčkaju, potvrdio je i Knezović rekavši da "Zoster" priprema novi singl, za koji namjeravaju snimiti i video, te da će to značiti najavu albuma.

Kopirati
Drag cursor here to close